Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Svømmeskolen i Trøgstad bad

Mysen svømmeklubb tilbyr svømmekurs for barn over 5 år. Våre svømmekurs inneholder elementer fra Norges svømmeskole - det er Norges svømmeforbunds 20 trinns opplæring og består av forskjellige typer vanntilvenning, lek samt øving av svømmetak.

Våre instruktører

Alle våre instruktører er godkjent instruktør med utdanning gjennom Norges Svømmeforbund. Oversikt trenere og instruktører her

• To kurs pr år, starter ved skolestart i august og januar, 15 kvelder

• Sted: Trøgstad bad (Idrettsveien 10)

• Våre kurs vil bli avholdt mandager 18-19, og torsdager 17-18 eller 18-19
  • Alder og høyde: minimum 5 år og høyde 110 cm (pga. bassengdybden)

• Ubenyttede kurskvelder refunderes ikke

• Påmelding og spørsmål til
    post@mysensvommeklubb.no

• Priser her

• Registreringsskjema for utøvere her (deles ut på første kurskveld)

Mer om våre svømmekurs

Først og fremst er målet å bli trygg over og under vann og å lære seg å flyte på mage og rygg. Når dette er på plass går vi videre med svømmeteknikkene.

Kursene er delt inn i forskjellige nivåer, man starter på det trinnet som passer i henhold til barnets ferdighetsnivå. Barna blir delt inn i små grupper med maks fire barn pr. instruktør. Vi evaluerer barna underveis og endrer på grupper og nivå etter behov. Barnet deltar på samme trinn inntil målsettingene er oppnådd.

Hvorfor i Trøgstad bad?

Vi arrangerer svømmekurs i Trøgstad bad, som følge av at Festiviteten bad på Mysen ble nedlagt høsten 2018.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter