Hopp til innhold

Svømmeskolen i Trøgstad bad

Velkommen til svømmeskole

Mysen svømmeklubb tilbyr svømmekurs for barn over 5 år. Våre svømmekurs inneholder elementer fra Norges svømmeskole - det er Norges svømmeforbunds 20 trinns opplæring og består av forskjellige typer vanntilvenning, lek samt øving av svømmetak.

Først og fremst er målet å bli trygg over og under vann og å lære seg å flyte på mage og rygg. Når dette er på plass går vi videre med svømmeteknikkene.

Våre instruktører

Alle våre instruktører er godkjent instruktør med utdanning gjennom Norges Svømmeforbund. Oversikt trenere og instruktører her

• To kurs pr år, starter ved skolestart i august og januar, 15 kvelder

• Sted: Trøgstad bad (Idrettsveien 10)

• Alder og høyde: minimum 5 år og høyde 110 cm (pga. bassengdybden)

• Ubenyttede kurskvelder refunderes ikke

• Påmelding og spørsmål til
    hovedtrener.mysensvommeklubb@klubbkontor.no

• Priser her

• Registreringsskjema for utøvere her (deles ut på første kurskveld)

Mer om våre svømmekurs

Barna kommer til kursene våre med forskjellig forutsetninger. Kursene er delt inn i forskjellige nivåer, man starter på det trinnet som passer i henhold til barnets ferdighetsnivå. Vi evaluerer barna underveis og endrer på grupper og nivå etter behov. Barnet deltar på samme trinn inntil målsettingene er oppnådd. Barna blir delt inn i små grupper med maks fire barn pr. instruktør. Vår målsetting er at svømming skal være lystbetont og at barna skal føle mestring og kose seg i vannet.

Hvorfor i Trøgstad bad?

Vi arrangerer svømmekurs i Trøgstad bad, som følge av at Festiviteten bad på Mysen ble nedlagt høsten 2018.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter